Aidilfitri 1433H

Salam aidilfitri buat semua.

 

ALHAMDULILLAH. Aidilfitri 1433H adalah antara yang paling bermakna buat saya. Di aidilfitri ini, ALLAH yang Maha Baik telah memudahkan segala urusan bagi kami. Akhirnya, alhamdulillah saya telah menyempurnakan separuh daripada agama saya. Semoga Allah memberkati pernikahan kami. Ameen.

 

Mohon doa buat kami. Terima kaseh.

 

11 thoughts on “Aidilfitri 1433H

  1. salam na!!geleppo ok aku nak komen ni, ahahah,
    insyAllah doa utk awak sentiase ade pade saye, semoge terus bercinte hingge ke syurgam berbahgia dunya akhirat dan dalam limpah kasih sayang Allah selalu insyAllah🙂

    and semoge adek2 mu uyang newzealand yg 3 0rg lagi nih mengikut jejak langkah akaknye ini😉

    n btw, aku rase lucu sebab bese kan gambo pengantin pempuan, laki die wat suspen, tp sekali kali ni gambo2 suami mu ini, mu suspend kan, hehehe, ;)awww!

    • Wsalam kak su. sapa geleppo pa dia ni. sian pulak saya rasa ke kak su. hehe. ameen ya robb kak su untuk doa! terima kaseh banyak2. still adapting to a new life. alhamdulillah.

      InshaAllah lepas ni giliran adik-adik saya yang NZ pulak. Ameen. Biasa kakak selalu menjadi ikutan *wink*

      Saje jela wak suspense ke kak su. bila lagi dok?:)

      • kekekekek, kakena ni suke lain dr orang lain, eehehehe, saye nak ngat call awak, tp saye takot kaca, plus saye pun bolok jugop nge anak2 mured serbe, aduuuuhh la, hahha, btw kakya beranak dah, baby boy, muhammad hanif🙂

  2. *fathensj

    Saya suka bila kak su call. just feel free my dear. tak sabar nak jumpa kak su dan KA masuk sem baru nanti. huhu.

    Wah tahniah buat kak ya! mesti sara gelak besar kan.*u know what i mean*:)

    *Azam Wandin

    Owh patutla macam familiar. macam abe long us zainuddin. sorry kalau tersilap orang:)

  3. diana, tahniah! satu fasa baru. moga bahagia hingga ke syurga. sori sgt2 tak dapat attend but i saw it live.
    hehe.
    and yep, pasni bolehlah adik2 NZ nya pulak amik turn..hakhak :p

  4. Thank you my dear:) And ameen for the prayer. Takpe sara tak dapat datang. Doa dari jauh pun dah cukup bermakna:)

    InshaAllah sara. Ameen ya robb! Huhu, who’s going to be the next?:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s