Lain kalila fikir tajuk…;p

Tiba-tiba teringat kepada kata-kata seseorang…rasa macam nak gelak pun ada…tapi apa yang beliau cakap tu ada betulnya…

“Best jadi kecik2. selalu kena peluk cium je. buat salah pun orang tak marah. kiter bising pun orang suka je. kalo dah besor2 nih… buat baik pun orang kata kiter jahat. ish.. dunia.. dunia..”

*Sejak dua menjak ni, rasa macam tengah mengaplikasikan “Uses and Gratifications Approach” dan juga “Adolescent Media Practice Model” yang kitorang belajar dalam trimester lepas…Video di sini pun mengingatkan saya kepada kedua-dua model penggunaan media tersebut…sekian…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s