Banyak biri-biri kat New Zealand ni…;p

“Update” pasal Te Papa lagi (suka Te Papa rupanya)..haha…sejak balik dari Te Papa ni,baru saya tahu…sebenarnya,ramai jugak pendatang yang menetap kat New Zealand ni…maksud saya,bukan penduduk asal sinila…hem,tapi kat lain pun macam tu jugakkan?…saje jela nak bagi gempak sikit…ehehe…kat sini,ada macam-macam famili…Scottish family, French, British, Polish etc…mereka berhijrah ke sini atas sebab-sebab yang berbeza…berikut merupakan sebahagian daripada pandangan pendatang-pendatang tersebut tentang New Zealand yang saya petik dari Te Papa…

“I was thinking of my family and a better future.We had been shown films and pictures of New Zealand…It looked BEAUTIFUL,COLOURFUL and GREEN,away from all the destruction…”

(Panayiota Alexoiu,migrant from Greece,arrived in NZ in 1951)

“I very often think of the slave in England and the empty bellies.A man is drove to be dishonest in England,but here there is no call for him to be”

(Hodges Swain,rural worker from England,arrived in New Zealand in 1874)

Jadinya,apa lagi?Dah terang lagi bersuluh dah ni…belilah tiket ke New Zealand satu…mai lawat kami adek-beradek kat sini no…haha

2 thoughts on “Banyak biri-biri kat New Zealand ni…;p

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s