~Diana-sensei…

Tadi saya ber”ym” ngan kawan saya…seperti bese…saya selalu mendapat soklan yang sama…”ade friendster tak?kenapa tak buat friendster?buatla friendster…bole tengok gamba…”

Yannade!dan jawapan saya same je cam bese…”Bute IT saya ni”…hehe…soklan2 ni jugak mengingatkan saya kepada anak2 murid saya mase saya gi SBE kat SMK La Salle,Petaling Jaya tahun lepas…

Diorang pun tanye…”Cikgu takde friendster ke?Myspace ke?”…”Cikgu sibuk wak xsignment la…takde masela nak main mende2 camni”hehhe

Sesungguhnya,budak-budak ni suka bangat bertanya…antara soklan2nye adalah seperti yang berikut(cam format exam lak…hohoho):

1.Cikgu tengok tak Jaclyn Victor malam tadi?(apekehal?)
2.Cikgu ni saje je kan!Tak nak ngaku…ataupun rumah cikgu takde astro?(pulak dah…korang ni tak tau…Jaclyn Victor tu “roommate” cikgu tu…dah puas dah tengok muke die…hahahhaha)
3.Cikgu pandai masak tak?saya suke ayam masak merah tau(apekah?cikgu tak pandai masak…pandai makan je)
4.Cikgu ni banyak komenla…cam hebat sangat…cikgu ni pandai lukis ke?(cepuk kepala kan!sindir aku lak)
5.Umur cikgu berapa ek?Apesal nampak mude je?(20tahun akan datang…cikgu tetap nampak mude camni…hohoho)
6.Cikgu memang nak jadi cikgu ke?apesal tak jadi doktor ke ape ke?(cepumas sungguh)
7.Cikgu ade adik perempuan tak?(takde…cikgu anak tunggal…bertuah mak ayah cikgu dapat anak cam cikgu yang sungguh berwibawa ni)
8.Apekah bende yang melekat kat gigi cikgu tu?(tak tahan…yang ni pun nak tanye)

Lawak gah ah diorang ni…tapi diorang ni bersemangat gile nak belajar!bagus2!saya harap diorang dapat mencapai apa yang diorang cita-citakan dalam hidup diorang…saya pun nak semangat gak!!!sape2 ade semangat lebih?

2 responses

  1. hahahhahaha!!! ape cikgu? rumet cikgu jacklyn victor ye? hahahha, ha, ni jacklyn victor nak tanye nih, anak murid cekgu nak sign jack tak? kalo nak, cepat la.😀, hahahha. lawak la mu nih ena. dop abih2 nge “hairy powter” die. gane anak murid cikgu yang nak ajak cikgu kawen tuh? ckgu dah sedie seme? ahahhahahahahah!!!!!!

  2. hahhaha…eh,bakpe kabo ke org?abis pecoh rahsia..cikgu dok mainla budok2 hingusan ni…hehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: