Kejayaan Pak Cik WHITtaker…

Saya sememangnye penggemar coklat no.1…hahaha…sejak kecil sampaila skrg…memang minat dengan coklat…kadang2 saya wonder gak…bilela saya nak buang ketagihan terhadap coklat ni…saya ingat lagi zaman sekolah2 dulu…kawan saya siap cakap cam ni…”Ko ni,diana…memang kejamla…”…mase tu saya yang blur2 pun terus membalas…”Apasal lak?”…”Takdela…ko ni makan coklat tak ingat dunia…fikirla sket keturunan ko nanti…ko tak rase bersalah ke kalu ko beri penyakit kencing manis kat diorang…”

Glurp!!!Telan air liur je saya sebaik sahaja mendengar kata2 tersebut…sebenarnya,takut gak rase…tapi nak buat camne…memang dah tak tahan…mula2pakai braces dulu,saya terpaksa melupakan hasrat saya makan coklat “berguni2″…hehe…bukan ape…sebab takde kudrat nak telan…tapi sekarang,habit makan coklat sudah kembali seperti biasa…saya kalau makan coklat memang dahsyat…lebih2 lagi,coklat kat sini memang best…

OH Whittaker!!!memang mengancam abis!hahaha…tapi saya suke yang Almond Gold je(perhatian:kat atas ni bukan gambar coklat Whittaker…tak sempat nak snap…sebab dah abis makan…hahaha…)…yang lain tak brape nak gemar sangat..1hari boleh makan 1papan coklat…bukan yang kecik…tapi…XXXXXL size….hehe…bukan nak bangga…tapi gerun ngan diri sendiri sebenarnya!!!!kalu kepala ni tengah berserabut,lebih2 lagila saya makan coklat…OOOOhhhhh!!!!Please,help me!Anybody out there,please help me!!!

Lalu,kawan saya,Nisah dengan berbesar ati menawarkan diri untuk meletakkan coklat2 saya di bawah jagaannye…objektif utama…berniat murni untuk membantu saya mengawal amount coklat2 yang dimakan oleh saya setiap hari….hahaha…mula2,1papan 1hari,lepastu….berkurang kepada 1papan 3hari….lepas tu,nisah naikakn lagi 1papan 4hari…hurm,yang ni saya takleh nak tahan…aduiii…penatnya…ketagihan coklat yang amat bangak…

Tadi,saya jalan2 ke bilik fathen…fathen pun ketagihan coklat cam saya gak…sayalah yang bertanggungjwab memperkenalkan kesedapan coklat sedunia kepada fathen…bukan bangga ek…tapi rase bersalah…hehe…dulu,fathen tak mainla makan2 coklat ni…hari2 makan doublecheeseburger je…haha…jangan marah ten….hahaha…

Saya pun terus bertanya…”Hurm,ten…ade barang baik dok?”…Fathen pun gelak…”Macam mintak dadah lak”….Jangan salah faham ek…nauzubillah…saya ni bukan ape…tadi Nisah dengan Sarah makan coklat saya sket…saya ape lagi…gi top up kat bilik fathenla…tapi Nisah tak tau ni…hehe…ya Allah,tak nak makan coklat banyak2….wahhh!!!!tolong!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s