RidDLe…^-^

Baru2 ni,mase tengah sedap2 makan(hahaha…cam bese…suke makan)…saya didatangi satu soklan yang misteri abis…complicated…atau dalam erti kate lain…sukar untuk dijawab…ade sorang kawan saye ni berkate…”Diana,kau tau je kitorang minat kat sape2,tapi kitorang tak tau pun kau suke kat sape…”

Nasib baik saya tak tercekik bile dengar soklan tu…apela korang ni..lawak betul…dalam banyak2 soklan kat dunia ni…yang tu jugak yang korang nak tau…lain la kalu korang tanye…favourite kaler ke…hobby ke…ape ke…senang sket nak jawab…hahahha…yang tambah klakar…ade sorang kawan saya ni siap cakap cam ni…”Ko,jangan diana…aku kecik ati giler kalu ko tak kasi tau ko suke kat sape…ni bukan kawan namenye…”

Yang ni versi yang dashyat sketla…hahha…gelak dalam ati je bile diaju dgn soklan sebegitu…hahahaha…secara jujurnye,saya pun manusia biase…ade perasaan…tapi buat mase sekarang tak terfikir lagi mende2 cam ni…wak pening kepale je..haha…cam kak zaza cakap…korang takyah fikirla mende2 cam ni…enjoy je dulu…tak pening kepale…tapi ikut pada yang cikgu saya cakap dulu…time skolah2 dulu…korang baik cepat2 cari partner bile blaja kat uni nanti…kalau tak,abisla korang…tak kawenla jawabnye…hurm,yang ni no commentla…

Hari ni birthday Nisah,my beloved friend…semoga Nisah sentiasa diberkati oleh Allah SWT…semoga panjang umur…murah rezeki…semoga hari2 Nisah yang mendatang dimulai dengan penuh rahmat dan diakhiri dengan penuh keberkatan…Amin Ya Rabbal Alamin…

p/s…i’m a secretive person…i prefer to listen rather than talk…daaa!

5 thoughts on “RidDLe…^-^

  1. alamak..dah masuk nama k zz kat sini la.. hehe
    sebenarnya,bagus juga kalau dah mula berfikir pasal tu.. cuma jangan sampai menjejaskan study la…
    orang perempuan ni, berdasarkan pengalaman kawan2 kak zz, kalau dah ada bf, dia akan lupa kawan2 dia…jd dia akan miss saat2 indah macam yang korang berlima tgh alami sekarang nih…heheh

  2. hehe, diana, laa, ade blog gak ek?
    well, xsngka diana pun tulis sal ni gak ke? hehe..comel la..
    btuul kate kakzaza tu..xyah la pkr2 lagi skrg.. hehe..
    insyaAllah, jodoh allah dh tentukan.. kl dh tbe msenye, kte kawin je.. lagi best..
    hehe..well, enjoy urself kat welli..jeles ngan kerapatn korng..
    anyway,, rindu la sgt kat korng..

  3. ena malu ye? aigoo. aku tau ko suke sape, takyah rahsie, dh tau dh, hahah,
    gembire je dapat makan ayam kicap spesel dari diama. lalalalalala🙂 hahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s