Mis Tres Hermanas…

Wah,rase bahgia sangat semalam! kalau boleh,hari2 pun nak macam semalam…huhu…Alhamdulillah,ya Allah,besarnya nikmatMu!Hampir 1jam lebih saya borak ngan mi semalam…saya ni bukannya kaki gayut tapi kalau borak ngan mi memang macam susah nak habis…banyak ah topik yang diperbincangkan…rindu sangat2 kat mi…tak sabar2 nak balik rumah…makin hitung,makin lambat lagi rasanya cuti ni…rindu kat abah…dan tak lupa jugak kat my adorable sisters! luv u all!v(^-^)v

Sebelum borak ngan mi,saya borak ngan adik bongsu saya(izzah)dulu..kesian izzah sebab dia demam…patutlah semacam je suara dia…tapi izzah still layan kakak dia yang ntah ape2 ni…huhu…sayang kamu…kitorang beza 4 thn je…saya still ingat maser kecik2 dulu…sayang sangat kat izzah ni…banyak kali gak saya buat cubaan berani nak dukung izzah..pernah skali izzah jatuh time saya dukung dia(mi tak sedar maser tu)..memang panik..memang kene marah ah time izzah nangis tu…huhu..nasib baik takde pape terjadi…memang sayang sangat kat kamu! Kak yana tak lupa janji kak yana kat izzah…Moga izzah berjaya dalam apa saja yang izzah ceburi…amin…

Ingatkan nak borak jugak ngan An semalam…An ader exam spjg minggu ni…takut kacau die pulak…semoga kamu berjaya…Rindu sangat2 kat kamu!An memang satu kepala ngan saya…selalu je tanye,”bila kak yana nak balik?”.terharu sangat…An ni memang klaka dalam banyak hal…tak caya…tengok jelah die dlm gambar tu…huhu…Besar dah kamu ye!buat elok2 SPM tahun ni…InsyaAllah,buat molek2!banyak sangat yang An rancang dalam hidup dia…bisnes kek batek paling lucu skali!harap sangat2 An berjaya dalam pape saje yang dicita-citakannya!Amin…

Cuti minggu depan,boleh ah saya jumpe Shidah….dah lame tak jumpa!rindu sangat2!harapkan cuti jelah…baru boleh jumpa…Shidah memang rapat ngan saya dari kecik lagi…sebab kitorang beza setahun je..sayang sangat kat kamu!Shidah memang baik…good-natured…jarang skali dgr dia tak puas hati ngan sape2…the best confidante…jarang skali dia marah2…memang cool je…abah kate bagus jadi macam Shidah ni…tenang je…harap sangat2 Shidah berjaya dalam hidup dia!

Memang rindu sangat kat rumah…rindu kat mi,abah,Shidah,An,Izzah…Ya Allah,kekalkanlah kebahagiaan ini…Ya Allah,bimbinglah kami semua…agar kami menjadi anak2 yang solehah…kami mohon keberkatanMu ya Allah…kurniakanlah kejayaan kepada kami semua…iaitu kejayaan di dunia dan di akhirat…ampunkanlah dosa kedua ibu bapa kami,ya Allah…kasihanilah mereka sebagaimana mereka mengasihani kami semenjak kami kecil lagi….tak sabar2 nak balik rumah!

One response

  1. kak ena, peace ..taniah kak izzah coz dapat jadi warge Qber seperti ten yg cumil..hihi..patut ena happy semcam ritu, tp die segan nak kabo..huhu..dengan saye pun nak segan ke JAh? ahaha.gud luck jugak utk Shidah, An, Ena dan takkan Lupe Izzah..hihhi..k shayang..bye.🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: